top of page
Door onze ruime aanbod in zowel nieuwe als gebruikte auto's, bent u bij ons altijd aan het juiste adres!
NIEUW

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren nieuwe auto's van alle bekende merken. Het model, de kleur, de opties en alle andere keuzes zijn volledig aan u en nemen wij samen met u door. Zo kunnen wij uw droomauto leveren!

Ook daarna blijven wij uw vaste aanspreekpunt voor vragen, onderhoud en reparatie.

 

Wij bieden financiering voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door. 

 

U bent altijd van harte welkom om de mogelijkheden bespreken of om gewoon even rond te kijken. 

Wij komen graag met u in contact. 

NIEUW UIT VOORRAAD

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen die u meteen kunt rijden? Bij Autobedrijf Blokzijl hebben wij meestal verschillende bedrijfswagens direct uit voorraad leverbaar. Zo hoeft u geen vertraging op te lopen met uw werkzaamheden. 

In overleg staan wij ook 's avonds en in het weekend voor u klaar zodat u tijd heeft voor uw onderneming. Dit geldt ook voor onderhoud en reparatie. 

Bij ons is het mogelijk om uw nieuwe bedrijfswagen zakelijk te financieren. Neem gerust contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag vooruit. 

OCCASSIONS

Bij Autobedrijf Blokzijl richten wij ons voornamelijk op jonge occasions. Hierin hebben wij een ruime keuze aan merken en opties die continu wordt aangevuld om u de beste opties te kunnen bieden. 

Daarnaast bieden wij ook voor occasions de mogelijkheid tot financiering doormiddel van lease. Ook in combinatie met een inruil. 

U bent altijd van harte welkom om de occasions te bekijken. Wij geven u graag informatie over ons aanbod en onze mogelijkheden voor financiering en garantie. 

Wij zoeken graag met u naar de perfecte auto. Neem gerust contact met ons op. Dan kunnen wij ook meteen al uw vragen beantwoorden over ons aanbod

HULP NODIG?

bottom of page