top of page

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

ONZE WERKZAAMHEDEN

Bij Autobedrijf Blokzijl kunt u terecht voor de meeste werkzaamheden aan uw voertuig. Wij zijn er voor alle merken en typen. Hiernaast vind u een kleine hoeveelheid van de vele werkzaamheden die wij aanbieden. 

ALLE MERKEN

Zowel in de occasion verkoop als in de garage zijn wij niet gebonden aan een vast merk. Iedereen is welkom bij ons ongeacht het merk en type voertuig. Bestelbussen en campers zijn ook welkom!

APK

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de APK keuring. U kunt telefonisch of via de site makkelijk een afspraak inplannen. Vaak is de APK binnen een half uur klaar. U kan ervoor kiezen om rustig een kopje koffie te drinken, of om een leenauto mee te nemen.

BANDENWISSEL

Winterbanden, zomerbanden,  uitlijnen of wilt u nieuwe velgen? Het kan allemaal. Wij kunnen periodiek de winter- en zomerbanden wisselen. Maar ook het opzetten en uitlijnen van nieuwe banden of hele nieuwe velgen is bij ons mogelijk. 

OLIE & REMMEN

Problemen met het oliepijl of met de remmen van uw auto? Dat is vervelend. Kom gerust langs. Wij helpen u weer snel op weg.

ACCU ONDERHOUD

Een goede accu is essentieel voor elke auto. Wij kunnen eenvoudig uw accu controleren en indien nodig vervangen. 

BANDEN

Spanning

RUITEN

Wissers

MOTOR

Onderhoud

ACCU

Onderhoud

AIRCO

Onderhoud

bottom of page